Onze filosofie is om de beste invulling te geven aan een schijnbaar beperkte taak: uitzenden. Dat doen wij heel goed en dat is ook merkbaar. TIME4JOBS combineert kennis en flexibiliteit met een aantrekkelijke en concurrente prijsstelling die u als ondernemer helpt een sprong vooruit te maken. Het opbouwen van een vertrouwensrelatie is de basis voor succesvolle samenwerking.

 

Het uitgangspunt van onze prestaties is het leveren van continuïteit in kwaliteit. Regelmatig worden de werkzaamheden en prestaties met u doorgenomen. Kortom u ontvangt van ons de aandacht die u wenst.

 

We zullen altijd in alle helderheid en openheid de mogelijkheden en uitdagingen met u bespreken. Zo stellen wij al onze kennis en ervaring in werking om uw persoonlijke wensen helder in kaart te brengen, waardoor u altijd kunt rekenen op een, op uw specifieke situatie, gerichte oplossing.

 

Bij TIME4JOBS hebben wij de volgende regel "De klant is koning en zeker geen nummer!" hoog in het vaandel. Voordelen van TIME4JOBS:

 

* Pro-actief denken en handelen

* Oplossingsgericht

* Concurrerende prijzen

* 24 uur beschikbaarheid van uitzendkrachten

* Flexibiliteit

* Breed aanbod van zowel vacatures als uitzendkrachten

* Hantering van korte lijnen

* Betrouwbaarheid

* Betrokkenheid

* Ruimte voor suggesties en verbeteringen

* Nauw persoonlijk contact met de opdrachtgever

* Net iets verder gaan dan andere uitzendbureaus

 

Klik hier om contact met ons op te nemen. TIME4JOBS houdt van een persoonlijke en professionele benadering en dat stralen wij uit.

 

TIME4JOBS werkt met Algemene Voorwaarden. Deze maken onderdeel uit van een eventuele overeenkomst. Onze algemene voorwaarden kunt u hier onder downloaden. 

 

 

 

 

Download
Hier downloaden (Pdf bestand)
Alg.Voorwaarden.pdf
Adobe Acrobat document 189.8 KB